Intrata recent pe piata din domeniul instalatiilor si echipamentelor de climatizare(atat sisteme de racire cat si de incalzire), GREEN AIR are ca obiectiv ajungerea in topul firmelor de renume din domeniul HVAC_R.

Pe o piata in care “toti vand de toate”, GREEN AIR isi impune sa vanda doar calitatea.Astfel,oferta noastra include marci care au competenta in sisteme de economisire a energiei,beneficiind in acelasi timp si de garantia confortului.

“CONSUMUL EXCESIV DE ENERGIE DAUNEAZA GRAV VIITORULUI”.De la acest principiu a luat nastere numele nostru,astfel incat produsele si serviciile oferite de noi vor  multumi pe deplin clientii nostri,protejand in acelasi timp mediul inconjurator.

In afara de faptul ca generarea de energie electrica implica masive costuri, consumul ridicat al acesteia are efecte clare asupra schimbarilor climatice, din cauza consecintelor negative asupra mediului inconjurator. Fiecare dintre noi poate schimba aceasta realitate printr-un consum minimal de energie electrica.

In acest sens Green Air va ofera solutii care aduc beneficii atat mediului inconjurator (prin reducerea emisiilor de CO2) cat si bugetului d-voastra (prin reducerea cheltuielilor cu energia)